Om os

Firmatøj med logo blev startet af Peter, Henrik og Claus i 2020.

 

Fra starten har det været vores ambition at kunne tilbyde et sortiment af firmatøj i bæredygtige materialer. Vi har derfor også fra starten taget en beslutning om udelukkende at benytte 100% økologisk bomuld og genanvendt polyester i vores produkter.

 

Vi mener at det bæredygtige valg skal være det nemmeste at tage – og derfor behøver du ikke være ekstra opmærksom når du bestiller hos os. Vi har nemlig udvalgt et sortiment af bæredygtigt tøj i den bedste kvalitet og skåret alt det andet fra.

 

Dansk produktion

Vi havde i en række år op til opstarten arbejdet med at sælge sportstøj med tryk til klubber og hold. Det havde vi gjort igennem virksomheden Sportmonda. Alle produktionsfaciliteter var derfor allerede på plads ved opstarten, så vi kunne komme i gang med også at trykke firmatøj

 

Den samlede produktionsvolumen er derfor også med til at sikre, at vi kan producere effektivt og dermed også altid tilbyde meget konkurrencedygtige priser.

 

Vores eget lager og produktion ligger i Brøndby og vi trykker derfor selv alt tøj i Danmark. På denne måde kan vi sikre en hurtig leveringstid og har fuld kontrol over kvaliteten.

 

Kontakt os

Du kan kontakte os på flere måde. Du kan fange os på chatten (nede i højre hjørne), skrive til os på salg@firmatojmedlogo.dk eller ringe til os på +45 7071 5521.

 

Vi sidder klar til at hjælpe med alle de spørgsmål du måtte have.

 

 

Firmatøj med logo
c/o Sportmonda

CVR: 35082166

Engager 2-4
2605 Brøndby

salg@firmatojmedlogo.dk

+45 7071 5521