Økologisk tøj med eget tryk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af tøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på tøj

  • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
    Lasse Skov, Lasse Skov Event

Vi laver alle typer økologisk tøj med tryk, f.eks. t-shirts, hoodies og poloer. Du kan designe tøjet præcis som du ønsker det. Det kan f.eks. være at du gerne vil have firmalogo eller en tekst på tøjet. Alle muligheder er åbner hos os og valget er dit. Du sammensætter tøjet her på hjemmesiden og så sikrer vi den gode kvalitet og bæredygtige materialer.

Se vores sortiment og bestil her


 

Hvorfor vælge økologisk tøj med tryk?

Der er flere grunde til at vælge tøj med tryk i økologisk bomuld. Det er også årsagen til at vi har besluttet, at vi udelukkende ønsker at der benyttes 100% økologisk bomuld i det tøj vi sælger.

Den primære gevinst ved økologisk bomuld er, at der ikke benyttes sprøjtemidler og andre farlige kemikalier i forbindelse med dyrkningen og forarbejdningen af bomulden. Dette er i særdeleshed til miljøets fordel, men det mindsker også risikoen for de folk som arbejder med dyrkningen og forarbejdningen af bomulden. 

Hvad er bæredygtighed mere end økologi?

Udover økologi, så er der en række andre faktorer som vi mener er vigtige i forhold til bæredygtighed, når det handler om tøj med tryk.

For materialer som ikke er naturligt forekommende, f.eks. polyester, så vil der ikke være noget der hedder økologi eller ikke-økologi for den sags skyld. Her vil man dog kunne sikre bæredygtigheden ved at benytte genanvendte materialer. For polyester og andre materialer er det nemlig muligt at genanvende størstedelens af kasserede materialer, hvilket vi prioriterer lige så højt som anvendelsen af økologisk bomuld.

Derudover handler bæredygtig også om ikke at skifte sit tøj så ofte. Altså smide sit nuværende tøj ud for at købe nyt. Derfor er kvalitet og holdbarheden også en rigtig vigtig faktor og noget vi prioriterer højt.

Vores vigtigste kriterier for tøj med tryk

Se vores sortiment og bestil her


I forbindelse med udvælgelsen af vores sortiment har vi har 3 ting vi primært har fokuseret på. Vi har prøvet flere hundrede stykker tøj og udvalgt sortimentet med udgangspunkt i bæredygtige materialer, god kvalitet og en god pris.

Bæredygtige materialer

Vores produkter er lavet i enten bomuld eller en blanding af bomuld og polyester. Som nævnt tidligere har vi forskellige krav til de to materialer.

Vi benytter kun bomuld som er 100% økologisk. Der findes efterhånden så mange gode produkter i økologisk bomuld, at vi sagtens kan tage dette valg uden at gå på kompromis med f.eks. Kvalitet. 

Når vores produkter indeholder polyester, så har vi besluttet at det udelukkende må være genanvendt polyester. På denne måde sikrer vi at der ikke skal produceres ny polyester, med de miljømæssige konsekvenser det kan have, når vi sælger hoodies eller sweatshirts der delvist indeholder polyester.

God kvalitet

Vi har valgt at prioritere at alle vores produkter skal være i god kvalitet. Men hvad er god kvalitet?

Kvalitet handler delvist om holdbarhed, som er det primære bæredygtige element i forhold til kvaliteten. Jo længere tøjet holder, jo mindre tøj skal der produceres. Det er grundlæggende godt for miljøet.

Vi går dog samtidig ikke på kompromis med den oplevede kvalitet, f.eks. følelsen af tøjet og pasformen. Vi har derfor testet rigtig mange produkter for at udvælger det helt rigtige match.

En fair pris

Som det sidste element har vi også villet sikre at vores produkter har en fair pris. Det vil sige, at vi godt ved man kan finde produkter i dårlig kvalitet som er billigere. Men vi vil have nogle af de bedste produkter på markedet, som prismæssigt kan konkurrere med dårligere produkter.

Med den rigtige sammensætning af sortimentet sikrer vi derfor, at man kan vælge god kvalitet og bæredygtighed uden at skulle betale en masse. 

Klar til at bestille økologisk tøj med tryk?

Claus

Du kan selv sammensætte og tilvælge tryk her på hjemmesiden. Vi har gjort hvad vi kan for at gøre, men vi forstår godt at du stadigvæk kan sidde tilbage med nogle spørgsmål. 

Vi sidder derfor klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan kontakte os enten på mail, chat eller telefon. Alle stederne forsøger vi at være tilgængelige så ofte som muligt og svarer altid inden for 24 timer (ofte dog meget hurtigere).

Vi ser frem til at høre fra dig og levere nogle fede produkter til dig. Mvh. Claus

Ring gerne på tlf. 3698 1100 eller skriv på info@firmatojmedlogo.dk