Økologiske hoodies med tryk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af firmatøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på hoodies med logo

  • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
    Lasse Skov, Lasse Skov Event

Skal du bruge hoodies med tryk, f.eks. med firmalogo på brystet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi producerer og sælger firmatøj med tryk i bæredygtige materialer, herunder hoodies i økologisk bomuld og genanvendt polyester.

Se priser og udvalg

 

Vi laver bæredygtige hoodies med tryk

For os er bæredygtigthed ekstremt vigtigt. Vi tror på at man kan være med til at ændre verden gennem de små handlinger man foretager dig hver dag. Derfor har vi bl.a. taget en beslutning om udelukkende at benytte økologisk bomuld i de produkter vi sælger.

Bæredygtighed er dog mere end økologi og genanvendte materialer. Derfor har vi også sikret at vore hoodies og tryk er i den bedste kvalitet, således at produkterne holder længer og der mere sjældent skal købes nye trøjer.

Hoodies med tryk i økologisk bomuld

Vi har specielt udvalgt vores hoodies blandt flere tusinde alternativer. Vores første kriterie var, at der udelukkende skulle bruges 100% økologisk bomuld i vores hoodies med tryk.

 

Hoodies Økologiske

 

Der findes efterhånden en del producenter som bakker op om dette, så vores beslutning har derfor ingen konsekvenser for holdbarheden og pasformen.

Når der benyttes økologisk bomuld betyder det blandt andet at der ikke er benyttet sprøjtemidler i produktionen af bomulden. Det er i høj grad til gavn for naturen, men også for de folk som arbejder med dyrkningen af bomulden.

Genanvendt polyester

Vores hoodies indeholder 15-20% polyester. Årsagen til dette er, at blandingen af polyester og bomuld sikrer en rigtig lækker følelse og en overraskende lang holdbarhed.

Polyester er et menneskeskabt materiale og dyrkes derfor ikke naturligt på marker eller lignende. Der er derfor ikke noget der hedder økologi/ikke-økologi i forbindelse med polyester. Til gengæld er vi blevet rigtig dygtige til at genanvende polyester, således at det meste kan genbruges når en gammel polyester trøje skal laves til nye tråde.

I vores hoodies bliver der udelukkende anvendt genbrugt polyester og på den måde er vi med til at sikre, at der ikke skal produceres ny polyester hele tiden. Hver dag smides der mange tons tøj ud på verdensplan og når vi genanvender dette i produktionen, så er vi et skridt nærmere en bæredygtig fremtid i tekstilbranchen.

God kvalitet er også bæredygtighed

Ud over valget af bæredygtige materialer, så er generelt god kvalitet og holdbarhed også vigtige bæredygtige elementer.

Jo længere tid vi kan bruge vores tøj, jo mindre tøj skal der produceres på den lange bane. Derfor er det ekstremt vigtigt for os at både tøj og tryk holder så længe som muligt. Vi har derfor testet vores økologiske hoodies med tryk på alle tænkelige måder.

De er både blevet brugt som tiltænkt, men også blevet udsat for ting vi normalt ikke kan anbefale. Og vores konklusion er klar. Vi har udvalgt en hoodie og noget tryk der holder længe - meget længe.

Hoodies med lynlås og firmalogo

 

Design og bestil her

 

Vi har i vores sortiment både hoodies med og uden lynlås. Der kan være forskellige årsager til at vælge den ene eller den anden løsning, men ofte er det også en smagssag. Derfor skal du selvfølgelig kunne vælge begge alternativer.

Den økologiske hoodie med lynlås er selvfølgelig i samme gode kvalitet som vores “almindelige” hoodie. Du får derfor de samme egenskaber som beskrevet ovenfor. 

Samtidig kan du selvfølgelig vælge lige præcis det tryk du ønsker, f.eks. Firmalogo eller en slogan tekst. Valget er dit og så sørger vi for den gode kvalitet og bæredygtige materialer.

Øko hoodies med firmalogo til en god pris

Når du køber en øko hoodie med firmalogo eller andet tryk, så vil vi selvfølgelig også gerne sikre dig en god pris. Derfor har vi udvalgt en hoodie som ikke alene lever op til vores hårde krav om kvalitet, men som vi samtidig kan tilbyde til en rigtig god pris.

Du kan måske finde en hoodie lidt billigere andre steder, men her får du høj kvalitet og bæredygtighed med oven i handlen. Så kan du uden tvivl tage hjem og føle du har lavet en god handel.

Er du klar til at bestille dine hoodies med tryk? Eller skal vi hjælpe?

Hvis alt er klart for dig, så er det bare om at få valgt dit design og trykke på “købs knappen”. Du designer og bestiller selv her på hjemmesiden - og så modtager du en endelig skitse til godkendelse inden vi trykker tøjet.

Er du dog stadigvæk i tvivl om noget, så sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig. Du kan fange os på telefon, mail eller vores chat. Er vi ikke tilgængelige på chatten lige nu, så lover vi at vende hurtigt tilbage på mail. Du kan altid forvente et svar indenfor 24 timer - og ofte går det meget hurtigere.

Claus

Du kan altid spørge Claus, hvis du er i tvivl om noget. Ring på tlf. 3698 1100 eller skriv på info@firmatojmedlogo.dk.