Bæredygtigt firmatøj med tryk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af tøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på tøj

  • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
    Lasse Skov, Lasse Skov Event

Hos Firmatøj med logo har vi specialiseret os i at levere bæredygtigt firmatøj med tryk i økologiske og miljøvenlige materialer. Vil du gerne styrke din virksomheds grønne profil, er du derfor kommet til rette sted. Vi har nøje udvalgt vores sortiment og gjort det nemt for dig og din virksomhed at vælge bæredygtigt og økologisk firmatøj.

Se priser og udvalg

 

At vi kan kalde vores firmatøj for bæredygtigt, bygger på en række valg og fravalg, som vi bevidst har taget. For det første er vores tøj udvalgt med fokus på genanvendte og økologiske materialer. Alt vores bomuldstøj er økologisk produceret og bærer enten det globale GOTS-mærke (Global Organic Textile Standard) eller OCS-mærket (Organic Cotton Standard), hvilket er din garanti for, at tøjet lever op til de krav, der stilles til økologisk produktion. 

bæredygtigt firmatøj - t-shirt med tryk

Læs mere om certificeringerne herunder:

Certificeringer sikrer kvaliteten i vores økologiske firmatøj

Fælles for alt vores økologiske tøj er, at det enten bærer det internationale økologiske GOTS-mærke (Global Oganic Textile Standard) eller OCS-mærket (Organic Cotton Standard). Begge certificeringer stiller krav til både produktindhold, produktionsforhold og at tøjet indeholder minimum 95% økologisk bomuld, ofte 100%.

For GOTS-mærket gælder det blandt andet, at tøjproduktionen skal leve op til en række krav til håndtering af spildevand i processen med at fremstille tøjet, at arbejdsforholdene er i orden for de ansatte i produktionen og at tekstilfibrene er fri for problematisk kemi. Du kan læse mere om GOTS-mærket på den officielle hjemmeside.

OSC-mærket sikrer blandt andet at produkterne lever op til økologiske standarder gennem hele produktionsprocessen gennem verificeringen af en tredjepart. Læs mere om OCS-certificeringen her.

 

Bæredygtigt firmatøj baseret på genanvendte materialer

Udover økologisk bomuld, indgår der i nogle af vores produkter polyester, som er med til at sikre pasformen og kvaliteten af tøjet, og dermed også tøjets holdbarhed. Selvom polyester er kunstigt fremstillet, og derfor ikke kan certificeres som økologisk, bidrager den gode kvalitet altså også til et mere langtidsholdbart og dermed bæredygtigt forbrug. Derudover er alt vores tøj, der indeholder polyester, udvalgt så tøjet udelukkende produceres af genanvendt polyester. Det vil sige at de stoffibre, som tøjet fremstillet af, stammer fra genbrug. På den måde undgår vi at bidrage til nyproduktion af polyester - til gavn for både kloden og klimaet.

 

Se priser og udvalg

 

Sådan får du dit firmatøj til at holde længst muligt

Noget af det du selv kan gøre for aktivt at bidrage til et mere bæredygtigt tøjforbrug, er ifølge flere eksperter, blandt andet Forbrugerrådet Tænk, at sikre dig, at tøjet vaskes så skånsomt som muligt og følger tøjets vaskeanvisning. Jo mindre du slider på tøjet, jo længere holder det ganske enkelt, og det bidrager til et mere bæredygtigt forbrug af tøj.

Samtidig har tøjets kvalitet naturligvis også betydning for dets holdbarhed. Når du køber vores firmatøj med logo har vi derfor udvalgt tøjet, så kvaliteten er i top, og det dermed holder længst muligt uden at blive forvasket eller slidt. De to parametre kan du med fordel have for øje, hvis du ønsker at bidrage til et mere klimavenligt tøjforbrug.

Læs Forbrugerrådet Tænks guide til et mere bæredygtigt tøjforbrug her:

https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/ferie-og-fritid/toejspild/toej-baeredygtigt-forbrug

 

Bestil dit bæredygtige og økologiske firmatøj i dag

Claus

Er du klar til at give din arbejdsplads, virksomhed eller bare kollegaer er bæredygtigt skub i den rigtige retning og bidrage til den grønne omstilling, så bestil dit bæredygtige og økologiske firmatøj direkte her på siden i vores online designer - det er nemt og bekvemt.

Vi sidder klar til at hjælpe på både telefon, mail og i chatten - skulle du støde ind i problemer eller have spørgsmål undervejs. Ring enten på 3698 1100 , send os en mail på  info@firmatojmedlogo.dk eller fang os i chatten mandag-fredag mellem kl. 8 og 16.