Mundbind med logo

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af firmatøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på mundbind med logo

 • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
  Lasse Skov, Lasse Skov Event

Er I dit firma på udkig efter mundbind med logo, så kan vi hjælpe dig. Vi har igennem en længere periode testet forskellige mundbind på markedet og har i vores process udvalgt et enkelt mundbind, som vi kvalitetsmæssigt mener er rigtig godt.

Bestil mundbind med logo her


Mundbindet som vi fører hedder Stormtech Performance Face Mask og er en one-size maske, som passer til alle voksne. Masken har justerbare stropper, der gør at selv voksne med den smalleste hovedform, vil kunne få glæde af den. "Fittet" er yderst godt og man mærker tydeligt forskellen fra et almindelig mundbind så snart man får det på. Det er behageligt og kradser ikke. Selve masken er bygget op af 3 forskellige lag i ekstra blødt materiale, som gør at det er rart at have på i længere tid.

Mundbind med logo

Mundbind 3 lag

Bestil mundbind med logo her


Mundbindet kan bruges flere gange dagligt, men det anbefales kraftigt at skifte det regelmæssigt. Når du vasker mundbindet er det vigtigt at du vasker det ved 60 grader - og bare rolig, logoet som vi trykker på dit mundbind falder ikke af i vask (der skal i hvert fald mange mange vaske til).

En hurtig opsummering af vores PREMIUM mundbind med logo:

 • Stormtech Performance Face Mask
 • One-size - til voksne (justerbare stropper)
 • 3 lag - ekstra blødt materiale
 • Lag 1+3: 65% polyester + 35% bomuld
 • Lag 2: 100% polyester
 • Kan maskinvaskes ved op til 60 grader
 • Firmalogo trykkes på den ene side, centreret eller på begge sider.
 • Firmalogo kan trykkes i én eller flere farver.
 • Det skal understreges, at dette ikke er et mundbind til medicinsk brug.

Stof mundbind med logo

Mundbind med eget tryk

Bestil mundbind med logo her


På stof mundbind med logo tilbyder vi tryk på 3 forskellige måder. I kan vælge at få logoet tryk på siden, centreret eller på begge sider af masken. I vælger selv om trykket skal være i én eller flere farver. Hvis i vælger flere farver, koster det en smule ekstra.

Bemærk at jeres firma logo uploades fra kurven. Når i har gennemført en bestilling, vil vi herefter fremsende en skitse til jer, hvor i kan se hvordan det vil komme til at se ud inden vi trykker på jeres mundbind. I betaler først, når i har godkendt skitsen.

Fantastisk branding mulighed for din virksomhed

XLGrafik Mundbind med logo

Mundbind er en god mulighed for at brande din virksomhed. Du har måske allerede flere gange set "Adidas" mundbindet når du har taget toget eller handlet i et supermarked. Adidas så muligheden lige da pandemien startede og havde i lang tid udsolgt at deres mundbind. Det er altså en rigtig smart måde at få din virksomhed til at blive set. Mennesker kigger automatisk på ansigtet, hvilket gør eksponerings muligheden særlig god ved et mundbind med logo.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til bestilling, så hjælper vi gerne. Ring enten på tlf. 3698 1100 eller skriv til: info@firmatojmedlogo.dk