Firmatøj med tryk i høj kvalitet

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af tøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på tøj

  • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
    Lasse Skov, Lasse Skov Event

Leder du efter firmatøj med tryk af høj kvalitet i bæredygtige og økologiske materialer? Så er du landet det rette sted. Vi er specialiserede i at lave firmatøj med tryk til virksomheder, og med vores online designer har vi gjort det nemt for dig selv at designe og bestille dit firmatøj med print.

Se priser og udvalg

 

Hos firmatojmedlogo.dk garanterer vi tre ting:

  1. Alt vores firmatøj med tryk er lavet af stof i høj kvalitet - med bæredygtige og økologiske materialer som fundament.
  2. Vi har optimeret processen med at designe og bestille tøjet, så du hurtigt og nemt kan vælge, hvordan dit tryk skal placeres på firmatøjet, og så du kan færdiggøre din bestilling online.
  3. Hvis du støder du problemer står vi altid klar til at hjælpe. God kundeservice er en kerneværdi i vores forretning - derfor tager vi altid vores kunders behov seriøst.
firmatøj med tryk

Økologisk og bæredygtigt firmatøj med tryk

Noget af det særlige ved vores firmatøj med tryk er, at vi har lagt nøje vægt på materialernes sammensætning i valget af vores tekstiler. Derfor kan vi bryste os af, at vores tøj er et bæredygtigt valg. Næsten alle vores produkter er fremstillet i 100% økologisk bomuld, som både gør tøjet klimavenligt og behageligt på samme tid. I de produkter der ikke findes i en økologisk variant, eksempelvis polyester, sikrer vi bæredygtigheden ved at vælge stof, hvor en stor del af stoffet består af genanvendte materialer. På den måde bliver genanvendelse nøglen til et mere bæredygtigt valg. Sidst men ikke mindst er alt vores firmatøj med tryk af høj kvalitet, hvilket gør, at tøjet holder længere, hvorved det bidrager til at mindske materialeforbrug.

Læs mere om økologi og bæredygtighed i vores produkter her.

Komfortabelt og afslappet

Alt for meget arbejdstøj er stift og ukomfortabelt at have på en hel arbejdsdag. Sådan er det ikke med vores tøj. Vores firmatøj med print er blødt og behageligt, så man kan bevæge sig frit - og så man kan holde ud at have det på i længere tid - det synes vi er vigtigt.

Nem bestilling og levering af dit firmatøj med print

 

Se priser og udvalg

 

Når du bestiller dit firmatøj med print hos os, har vi sørget for at processen med at designe og bestille tøjet er så enkel og brugervenlig som muligt. Støder du på problemer undervejs, eller ønsker du et andet design, end det du kan lave i vores online designer, er du altid velkommen til at kontakte os for at få hjælp. Vi svarer både på mail, telefon og i vores online chat, som du finder nederst i højre hjørne på vores hjemmeside.

Hvorfor er firmatøj med logo en god ide?

Den mest åbenlyse grund til at give dine medarbejdere firmatøj med logo er selvfølgelig, at det, i eksempelvis service-situationer, gør det nemt for dine kunder at spotte dine medarbejdere. Derudover giver det et professionelt indtryk, når man møder en medarbejder, som tydeligt repræsenterer virksomheden. Når vi trykker dit logo på tøjet sørger vi altid for at det sidder ensartet placeret, så dine medarbejderes firmatøj med logo fremstår professionelt.

Styrk dit virksomhedsbrand med firmatøj med logo

Et logo på tøjet er ikke bare med til at sikre, at dine kunder kan identificere din virksomheds medarbejdere, det er også et stærkt redskab til at understøtte din virksomheds brand. Logoet skaber genkendelighed, så dine kunder husker din virksomhed og genkender logoet i andre sammenhænge, når de eksempelvis støder på din virksomhed i byrummet, på digitale kanaler eller på fysiske produkter, som din virksomhed sælger. Derfor har firmatøj med logo mere end blot en praktisk foranstaltning for dine kunder - det har også en brandingværdi som er nyttig for din virksomhed.

Vi står klar til at hjælpe dig med din bestilling af firmatøj med tryk

Claus

Hvis du har nogen spørgsmål til hvordan du bestiller eller hvad du skal vælge til dine medarbejdere, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon, mail eller i vores chat. Hvis du ikke kan fange os på chatten, vender vi hurtigt tilbage via mail. Vi bestræber os altid på at svare hurtigt mail, maksimalt inden for 24 timer - og ofte også før.