Økologiske t-shirts med tryk

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af firmatøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på t-shirts med logo

  • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
    Lasse Skov, Lasse Skov Event

Vi laver økologiske t-shirts i den bedste kvalitet med dit helt eget tryk. Det kan være firmalogo, et slogan eller en helt tredje ting. Designet er helt op til dig - og så garanterer vi god kvalitet og bæredygtige materialer i produktionen. 

Design og bestil her

Økologiske t-shirts med tryk

Vi laver bæredygtige t-shirts med tryk

Vi mener at det er vigtigt at man som virksomhed tager stilling til verden og sine omgivelser. Derfor tog vi i 2020 en beslutning om udelukkende at sælge t-shirts i miljøvenlige materialer.

Hvad betyder det så mere præcist? Det betyder blandt andet at vi udelukkende sælger t-shirts med tryk i økologisk bomuld. Derudover prioriterer vi en række andre certificeringer der sikrer de bedste vilkår for bomulds-bonden og naturen.

I en lille del af vores sortiment benyttes der også polyester. Her har vi taget et valg om udelukkende at sælge produkter der benytter genbrugs polyester. Det er ligeledes med naturen og miljøet for øje.

T-shirts med tryk i økologisk bomuld

Som nævnt har vi valgt udelukkende at sælge 100% økologiske t-shirts med tryk. Man kan så tænke om vi i det valg er gået på kompromis med andet. 

Er kvaliteten så i orden? Til det kan vi svare stort JA. Vi mener ikke det er for meget at sige, at vores t-shirts er nogle af de lækreste og mest holdbare t-shirts på markedet. Du kommer derfor både til at have en god følelse udvendigt og indvendigt når du vælger vores produkter.

Hvad så med prisen? Du kan helt sikkert finde billigere t-shirts med tryk end dem vi sælger. Men så får du heller ikke samme kvalitet og bæredygtighed. Vi mener prisen er vigtig - og derfor har vi også meget fair priser - men det er ikke vores vigtigste kriterie.

Miljøvenlig certificeret

Miljø 100% økologisk bomuld

Udover at vi prioriterer økologi og genbrugsmaterialer, så kigger vi også efter andre certificeringer når vi udvælger vores sortiment og produkter. 

Vi kigger blandt andet på hvor meget vand der benyttes i produktionen, da det med mange produkter kan være et problem at der spildes meget vand i produktionen. Det vil vi gerne undgå for naturens skyld.

Økologiske t-shirts i god kvalitet

t-shirts i økologisk bomuld

Design og bestil her

 

Som nævnt er vores t-shirts med tryk i rigtig god kvalitet. Men hvad betyder det rent praktisk?

Vi sælger udelukkende 1 type t-shirts og det skyldes at vi mener det er den bedste til prisen som findes på markedet i dag. Hvordan har vi så vurderet dette? Det er meget simpelt. Vi har over en længere periode testet (og ikke mindst selv gået med) en lang række forskellige økologiske t-shirts med tryk.

Det er ikke forkert at sige, at der er store forskelle i følelsen, pasformen, den funktionel kvalitet og priserne på de mange t-shirts på markedet. Alligevel var vi slet ikke i tvivl om vores valg.

Med vores økologiske t-shirts med tryk for du ikke bare en t-shirts der føles godt og holder længe, den sidder også super skarpt på kroppen og er produceret med miljøet for øje. Samtidig kan vi lave dem til en rigtig god pris - også selvom du kun skal bruge et mindre antal.

Øko t-shirts med firmalogo

Har du brug for øko t-shirts med firmalogo? Eller skal du have et slogan eller andet trykt? Så kan vi hjælpe dig fra A til Z.

Her på hjemmesiden kan du vælge det design du ønsker og bestille - og så sørger vi for at du får en skitse til godkendelse, så vi er helt sikre på resultatet bliver som du drømmer om.

T-shirts med firmalogo giver mening i rigtig mange brancher. Blandt dem vi leverer til kan nævnes restauranter, cafeer, håndværkere og produktionsenheder.

I alle tilfælde vil t-shirts med firmalogo have en positiv effekt på kunder og/eller medarbejdere.

Har du brug for hjælp? Så spørg Claus

Claus

Vi har forsøgt at gøre det nemt at bestille her på hjemmesiden, men hvis er i tvivl om noget, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Du kan kontakte os enten på mail, telefon eller på chat. Her på hjemmesiden kan du se nede i højre hjørne om vi er online og klar til at chatte lige nu. Er vi ikke det, så kan med fordel sende os en mail som vi vender hurtigt tilbage på.

Vi glæder og til at høre fra dig.

Ring gerne på: Tlf. 3698 1100 eller skriv på info@firmatojmedlogo.dk