Hættetrøjer med logo

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af firmatøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på hoodies med logo

  • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
    Lasse Skov, Lasse Skov Event

Er du håndværker, studerende, eller en del af en virksomhed, så er hættetrøjer med logo en unik måde for din virksomhed at brande sig selv. Du vælger helt selv hvor på tøjet dit logo skal placeres og om det skal trykkes i én eller flere farver. Vores hættetrøjer er praktiske, komfortable, og kan tilpasses fuldstændig til dine ønsker. Fik vi nævnt, at vores hættetrøjer er i økologisk bomuld? Det betyder bl.a. at de er mere behagelige at have på end almindelig hættetrøjer og er et godt valg, hvis du skal have den på længe. F.eks. hvis du arbejder udendørs.

Design og tryk muligheder med dit firmalogo

Når det kommer til design af vores hættetrøjer med logo, er der rigtig mange muligheder. Vi kan f.eks. hjælpe dig med valg af farve, skrifttyper og grafikker, hvis du er på bar bund. Det kan jo være din virksomhed slet ikke har et logo endnu? Denne service koster ikke det store, men der er selvfølgelig ikke uendelige muligheder. Det er dog en rigtig god idé for virksomheder som skal bruge noget hurtigt tøj. Hvis du er håndværker kan du også bruge dit eget logo. Alle logoer bliver justeret in-house og bliver nøje kigget efter inden vi trykker det på jeres tøj. Du kan være sikker på at vi gør alt hvad vi kan for et godt resultat.

Klima og miljø bevidste hættetrøjer

I en tid, hvor der er stor fokus på klima og miljø, er det vigtigt at vælge hættetrøjer med logo, der er fremstillet i bæredygtige materialer. Vores hættetrøjer er øko-venlige og lavet med miljøvenlige produktionsprocesser. Dette er et win for kloden og for dig og din virksomhed. Ikke nok med at det sender et positivt signal til dine medarbejder, så gør det også noget godt for miljøet og klimaet. Vores hættetrøjer med logo er i økologisk bomuld, der også har den fordel at trøjen er rigtig lækker at have på.

Bestilling af Hættetrøjer med Logo

Det er super nemt at bestille hættetrøjer med logo hos os. Du starter blot med at vælge farve og størrelser. Derefter angiver du antallet og sender dit logo når du bestiller. Herefter sender vi en skitse til dig med dit logo på, så er vi sikker på at alt bliver som du vil have det. Du får også et uforpligtende fast pris tilbud som du kan takke ja eller nej til. For virksomheder der bestiller større mængder kan vi ofte give en bedre priser. Kontakt os gerne for at høre om mulighederne.