Design dit eget studentertøj

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af tøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på tøj

  • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
    Lasse Skov, Lasse Skov Event

Vil du have noget unikt at bære, når du bliver student? Hos os kan du design dit eget studentertøj og skille dig ud fra alle de andre studenter. At komme med sit eget designet tøj, er en fantastisk måde at tilføje et minde til denne vigtige milepæl i jeres liv.

Design dit eget studentertøj til klassen

Når du designer dit eget studentertøj hos os, kan du selv vælge farve på tøjet, teksten der skal på og billeder. Vælg evt. et slogan eller noget som betyder noget for dig og dine klassekammerater. Det kan f.eks. være skolens logo kombineret med dit eget twist, eller måske en intern joke som kun klassen forstår.

Husk altid at høre dine klassekammerater om hvad de ønsker at tøj. Måske nogle vil have t-shirts, mens andre foretrækker hættetrøjer. En god idé, er at lave en Google Form eller Typeform for at indsamle klassekammeraternes præferencer og størrelser, så alle får præcis det, de ønsker.

Husk at når i bestiller som en samlet klasse eller flere klasser på én gang, er det muligt at opnå mængderabatter. I øjeblikket skal du blot bestiller mere end 20 stk. for at opnå 10% rabat. Så det kan hurtigt betale sig at få samlet en stor bestilling.

Økologisk og klimavenligt studentertøj

Hos firmatøj med logo kan du blive student med god samvittighed. Vi tilbyder et bredt udvalg af studentertøj lavet af økologisk bomuld og genbrugsmaterialer. Tøjet er ikke kun bæredygtigt, men også blødt, åndbart og holdbart.

Vores producenter er certificeret i økologisk og bæredygtig produktion, hvilket betyder, at du kan stole på, at tøjet er fremstillet under gode forhold. I forhold til pris, er der ikke noget at være bekymret for. Prisen er næsten det samme som ved alm. bomuldstøj.

Når du vælger at design dit eget studentertøj i økologisk bomuld, er du med til at beskytte planeten. Dit økologiske og klimavenlige studentertøj bliver også et symbol på en ansvarlig og bevidst generation. Det er et stærkt statement at bære tøj, der er godt for både dig og miljøet.

Så vælg økologisk og klimavenligt studentertøj fra os og bliv en del af løsningen. Bestil i dag for et uforpligtende tilbud.