Design dit eget firmatøj

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med køb af tøj med logo på salg@firmatojmedlogo.dk

5-stjernet anmeldelser
5-stjerner på Facebook

Eksempler på tøj

  • Virkelig god kvalitet og super hjælpsom kundeservice.
    Lasse Skov, Lasse Skov Event

Trænger i til nyt firmatøj eller ønsker i blot at synliggøre jeres firma på en sjov og kreativ måde, så har i nu muligheden for at kunne designe jeres helt eget. Brug jeres logo til branding af firmaet, til events, møder, messer og andre steder hvor i kommer – firmatøj er en god investering for at vise kunderne hvem i er. Vi har et stort udvalg af tøj i god kvalitet og hjælper også gerne med at finde det der passer til netop jeres firma og behov. 

Hvad enten i er et stort eller lille firma, så har i nu muligheden for at skabe det udtryk i vil vise frem, øge opmærksomheden og synliggøre jeres firma, ved at designe jeres eget firmatøj.

Stort udvalg af firmatøj

Hos os kan vi tilbyde et stort sortiment af firmatøj i god kvalitet. Vælg mellem et stort udvalg af T-shirts, poloer, hoodies, jakker mv. til både mænd, kvinder og børn i mange forskellige farver. Her kan i slå kreativiteten løs og skabe præcis det udtryk i ønsker til jeres firmatøj. Uanset om du ønsker firmapolo, firma T-shirt eller firma jakker, så skaber firmatøj med eget tryk loyalitet omkring din virksomhed, både internt og eksternt.

Vores firmatøj kan anvendes i alt slags vejr, også som udendørs arbejdstøj.

Bestil selv online eller få vores hjælp

Vi har gjort det nemt for jer at designe jeres eget firmatøj på hjemmesiden, men skulle i få brug for ideer eller designmuligheder, så er i meget velkommen til at skrive til os. Vi hjælper nemlig meget gerne med, at få designet præcis det firmatøj i ønsker. Skulle i få brug for hjælp til det grafiske udtryk, så sidder vores dygtige medarbejdere klar til at tilbyde grafisk hjælp hvis i skulle få behov for dette undervejs.

Design nemt dit firmatøj online

Ved at benytte vores online designer, vælger i blot det tøj i ønsker til jeres firma og placere jeres tryk som i ønsker, på enten bryst, mave, arme eller ryggen. Efterfølgende uploader i og sender os en bestilling. Inden for blot 8 timer, vil i modtage en mail med en skitse af det design i ønsker til jeres firmatøj og et uforpligtende tilbud.

Det er vores ambition at gøre det så nemt og hurtigt for jer at designe jeres eget firmatøj, samtidig med at du nemt kan slå kreativiteten lød og give jeres firmatøj lige det udtryk i ønsker.

hoodie med logo til lasse skov event

Et tryk der holder

Vi trykker vi selv jeres firmatøj på vores lager i Brøndby. Vi benytter tryk i den bedste kvalitet, så i kan være sikre på ved at designe jeres eget firmatøj, at det både er flot og holdbart. Vores erfaring gennem årene siger, at tøj med tryk kan holde i mange år, hvis det vaskes rigtigt. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet, brug ikke skyllemiddel og vask tøjet med vrangen ud.

Et løfte om god service

Vi sætter en stor ære i at yde en god service til dig og dit firma, det er vores ambition at producere og levere dit designede firmatøj indenfor 14 dage. Vi tilbyder gratis levering, uanset ordrens størrelse.

Har i nogle spørgsmål, eller er der noget i ønsker som ikke kan vælges i vores online designer, så er i meget velkommen til at kontakte os. Vi har et stærkt team af servicemedarbejdere der sidder klar til at hjælp med din bestilling på mail, chat eller telefonen. Vi glæder os til at kunne hjælpe med at designe jeres firmatøj.